Mindre kläder – Ja tack!

 
 Jeans och tröja från hm och sneakers från nike
 
God morgon raringar!
Vad varmt det har varit de senaste dagarna och det bara regnar och regnar. Det känns som höst men jag hoppas inte att det ska komma en massa snö en omgång till. Jag vet att jag låter tråkig men jag har liksom aldrig varit någon vintermänniska. 
 
 Men det jag längtar allra mest till just nu är när det blir renare och torrare ute så att jag kan sätta på mig vita sneakers utan att skorna blir skitiga på en gång. Att kunna åka till jobbet utan jacka och så tar det hundra gånger snabbare för ungarna att ta sig in och ut eftersom det inte behövs en massa kläder när värmen är här. Ungarna håller faktiskt med mig då vi alla tre är sommarmänniskor :-D.
 
Är du en vinter- eller sommarmänniska?
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Snygga jeans! Jag är både och, men tror mest vinterperson! Fast egentligen är jag höst och vår människa haha 😉
    sv: Roligt lycka till fina du! 🙂
    Kram

  2. Är utan tvekan en sommarmänniska 😀 Längtar efter att slippa jackor och tjocka tröjor.
    svar: Tack så mycket! Gör så gott jag kan för att komma ur det. Jag ska klara av det. Det har jag bestämt mig för.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.