Alla Hjärtans Dag-favoriter från Eleven.se

 
 
Som alla redan vet är det alla hjärtans dag på söndag och därför tänkte jag tipsa om några presenter för både henne och honom. Det är presenter som alltid går hem ifall fantasin inte är på topp för stunden. Ja sånt händer ibland och speciellt om man har väldigt ont om tid.
 
Jag personligen skulle inte tacka nej till en lyxig vattenflaska i en snygg design, en god parfym i en vacker flaska, en palett med massor av ögonskuggor i olika färger och nyanser eller varför inte ett lyxigt doftljus?
 
Tips på bra presenter till sin far, make eller pojkvän skulle vara en god, klassisk parfym, en rakapparat för problemområden i ansiktet, vax som ger en fylligare känsla eller en god, lyxig deodorant.
 
Några av dessa produkter är det kampanj eller nedsatt pris på och nedanför kollaget hittar ni länkar direkt till vardera produkt.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker att de där vattenflaskorna är väldigt snygga! Men de känns lite opraktiska. Jag tänker när man står på ex löpbandet vill man ju inte behöva snurra loss korken för då kan ju vattnet fara överallt. :S

  2. Bra tips! Blir inte så mycket gåvor köpta för min del. Jag och killen (om han orkar ta sig hit då han verkar insjunkna i en förkylning) ska bara fokusera på varandra och laga någon god mat tillsammans.
    svar: Ja det är verkligen guld att ha skype när man har ett distansförhållande. Men det viktigaste är nog principen och att man liksom sätter av tid för varandra även när man inte ses. Det är ju i och för sig individuellt också. Behöver inte funka lika bra för alla ^^

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.