Semlor

 
God morgon!
Igår fick vi semlor på jobbet och det var riktigt mysigt. Jag personligen är inte så förtjust i semlor men jag åt en bara för att. Grädden och mandelmassan skrapade jag nästan bort och åt resten. När jag var liten brukade min mamma baka egna semmelbullar och herregud vad goda dem var!
 
 
 
 
 Ungarna hade också ätit semlor på skolan och när vi kom hem ville dom ha semlor igen. Jag sprang bort till affären för att köpa semlor men allt var slut så jag kom hem med stora chokladmuffins istället. Det uppskattade ungarna ändå och i helgen har jag lovat ungarna att vi ska baka kladdkaka. Mums vad gott och det ser jag fram emot för en riktigt kladdig kladdkaka är bland det godaste bakverken jag vet!
 
Vad är eran favorit bakverk?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det är många som verkar äta semlor "bara för att"! Det är lite roligt hur inpräntade vi är att vi måste äta en semla den här tiden på året! 😀

  2. kan äta semlor om det är vaniljkräm i istället. Annars är jag infe alls särskilt glad i semlor. Då hade jag hellre föredragit ett wienerbröd då isåfall.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.