Jag får inte vara lycklig!

Det är precis så jag känner just nu för allt elände tar liksom aldrig slut!
 
 
Så fort något är löst och jag börjar må bra igen då kommer nästa grej som ställer till sig för mig och mitt liv. Såhär har det upprepats flera gånger om ända sedan i somras och nu när jag trodde att allt var över så kommer nästa grej som ska få mig att må dåligt igen.
 
Jag som hade äntligen fått ordning på mitt liv igen, jag hade en massa planer för framtiden, jag kände mig till och med redo för att börja minska på sertralinet (antidepressiva läkemedel) och det krävs mycket mod för mig för att ta ett sådant beslut.
 
Just nu vågar jag inte minska på medicinen eftersom jag måste orka ta mig till och från jobbet, vara en bra mamma och allt annat runt omkring. 
 
Jag orkar inte må dåligt igen, känna ångest, oro och bli deprimerad! Snart säger min kropp ifrån igen för ett psyke orkar inte hur mycket som helst i längden. 
 
 

 
 
 
Nu skriver jag inte om vad som har hänt för det får jag ta en annan gång. Men det var ändå skönt att få skriva av sig en stund.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Skickar en massa styrker kramar till dig <3<3<3 Känner igen de där när man väl tror allt har ordnat sig så blir det något nytt som kommer upp..
  Kram

 2. Men fy det låter inte alls bra, vet precis hur du har det, för jag har haft så sen tonåren. När allt precis känns bra så brakar nåt annat 🙁
  Sänder lite styrkekramar, du är inte ensam <3
  Sv: Ja eller hur, jag ska lätt ha ett par om dom passar. Sjukt snygga och är nog goa att träna yoga i 🙂

 3. Detta med bakslag hela tiden vet ja vad du menar 🙁
  Jag får aldrig måbra känns de som, började jobba för en månad sedan.. Varit hemma 1.5 år, men är nu sjukskriven igen 🙁
  Hoppas du snart mår bättre iaf!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.