Inspo

Bildkälla: WeHeartit 
 
Jag älskar att kolla in outfitbilder och det kan jag liksom göra hur länge som helst när jag har tid. Som ni ser har jag plockat ut några favoriter då jag skulle vilja kopiera alla dessa outfits. 
Idag eller ikväll kommer ungarna till mig för det är min barnvecka som väntar. Stortjejen ska på kalas idag som håller på till klockan 18 och därför kommer inte barnen fören efter kalaset. När jag kommer hem får jag kanske någon timme själv innan de kommer och då ska jag passa på att röja lite i mitt hem. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Snyggt, men det finns så mycket snyggt som sitter snyggt på andra och så provar man själv och det känns som något katten har släpat in..men vissa passar i allt och jag tror du är en sådan som passar i alla stilar..
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.