Vilka bilder!

Jag hittade några roliga och söta bilder på valpar via weheartit som jag vill dela med mig av idag.
 
 
Hur söta är inte dessa valpar som hänger i sparkdräkter på tvättlinan? Visst ser det taskigt ut mot valparna fast man vet ju inte om det är fejk? Att det är ihopklippt på något sätt så att det ska se ut som att det är på riktigt. 
 
 
 
Det här ser riktigt trångt ut och kolla in vovven i mitten :-D.
 
 
 
Såhär mysigt vill jag också ha det med ett gäng valpar.
 
Men den här sista bilden får inte min dotter se för då blir det bara ännu mera tjat om att vi ska skaffa hund. Hon vet att det inte går men ändå skickar hon en massa söta hundbilder till mig via sms för att försöka göra mig sugen! Ja barn är ju för härliga :-D.
 
 
/PUSS
 

30 comments / Add your comment below

  1. NÄÄÄÄHÄÄÄÄÄ!!! Tycker inte alls det två första är så sött någonstans =((…USCH!! Seriös så tänker jag vara en moralpolis och skriva att "hur fan kan man tycka detta va sött!!???"… spyr på ni som tycker det. Den sista är jag mer vänlig mot eftersom jag vet och upplevt själv hur gosvänliga valpar kan vara och de älskar att ligga tätt tätt intill där de känner en stor trygghet till…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.