Jag kunde knappt gå!

 
 
 
 Jeans från hm // Tröja från Vila // Boots från dinsko
 
 
God morgon på er!
Fy vilken fruktansvärd träningsvärk jag har haft i ett par dagar efter min hemmaträning i måndags. Jag körde på massor av olika ben-övningar som tyvärr belastade mina knän alldeles för mycket att jag hade jätte svårt att gå. En kollega frågade mig om jag var bajsnödig och det var precis så det såg ut när jag försökte ta mig fram på jobbet.
Nästa gång jag tränar benen ska jag göra andra övningar för att inte skada knäna men man lär sig liksom av sina misstag.
 
Vad skönt att det är fredag idag för hela veckan har jag haft problem med sömnen och jag behöver verkligen sova. 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Haha härligt med träningsvärk! Men inte kul om det belastade knäna :((
  Du jag kollade kamerans namn sen, men det skiljde en siffra så det var inte den du hade tittat ut =)

 2. Jaa skit det lär jag också få imörrn, tog ett tidigt morgon pass och det har gått dryga 2veckor sen senast jag tränade… har känt lite sjuk så man har nojjat sig för att förvärra =P…+ att alla andra har fallit som furu för en massa sjukdomar på arbete!! NÄÄÄ det har jag ju inte tid med, att vara dålig *lmao*, så jag har tagit lugnt samt att man har fått ställa upp för de andra. På måndag har jag avklarat 8dagars arbetspass också, så nää någon tid till annat har det inte varit på tal om!!
  HA en super underbart TREVLIG HELG btw, ta hand om dig nu <3

 3. Men usch då, hoppas det känns bättre nu!
  Träningsvärk kan vara skönt, men inte när det blir alldeles för mycket…
  Jättefin outfit!
  Kramar

 4. Snyggt och som allt du visar =) usch vad jobbigt med träningsvärk de är inge kul.. som när jag gjorde mitt första body pump för många år sedan, kom inte ens upp ur sängen på flera dagar…
  Önskar dig en toppen helg kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.