Melodifestivalen 2016

 
På lördag börjar Melodifestivalen 2016 och den här gången startar deltävling 1 i Göteborg. Tänk att hela grejen med Melodifestivalen började år 1956 och i år blir det exakt 60 år sedan. Därför tycker jag att det är extra roligt att Eurovision song contest blir i Sverige just i år.
 
 
 
Jag har liksom alltid gillat Melodifestivalen och brukar följa alla deltävlingar slaviskt. Men allra roligast är den stora finalen när röstningen är igång för det är alltid lika spännande att se vilken låt som vinner. 
 
 
 
Men i år har jag faktiskt inte så höga förväntningar eftersom vi vann förra året med Måns Zelmerlöw. Jag kommer mestadels kolla för att det är underhållande och någon låt fastnar jag säkert för.
 
 
 Bilderna är lånade från google
 
 
Måns Zelmerlöw var verkligen otroligt duktig med sitt bidrag förra året och jag blev så glad när han vann melodifestivalen eftersom jag visste att han skulle komma långt i eurovision song contest. Förutom att låten var bra hade han ett otroligt bra framträdande som stack ut i mängden. Hans show var egen då jag menar att det inte var något plagiat från något tidigare bidrag som man tyvärr ofta ser på eurovision song contest. Jag tycker även att han är otroligt charmig på scenen och rösten är helt underbar.
 
Men på lördag då smäller det och då kommer jag att sitta fastklistrad framför tv:n mellan klockan 20 till 21:30!
 
Ska ni se på Melodifestivalen?
 
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh vad roligt att melodifestivalen börjar nu snart. Mycket roligt som går på teve den här veckan! 🙂
    Sv; tack ska du ha! Ja, mycket snyggt till garderoben! 😀

  2. Är exakt likadan men för första gången kommer jag att missa den första deltävlingen då jag ska på musikal med mina vänner. Men det är ju sjukt kul det med 😀 Typiskt när Robin Bengtsson skulle vara med och allt. Nyfiken på vad han skall göra 😀

  3. Vi ska nog kolla! 😀 Har en gammal bekant från när jag dansade som ska vara bakgrundsdansare i år så måste ju kolla in hur det går för honom om inte annat haha! 🙂 Kram

  4. Är ingen fan av den sortens musik och de senaste 10åren så suger bidragen en hel del =P… har en helt annan musiksmak också! Kommer jobba kväll på lördag så det blir inget med det ändå *S* TREVLIG kväll iaf, kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.