En kaktus igen

 
 
 
 
Jag har visat för er mina tre små söta kaktusar som jag fyndade hos Netto för ett par veckor sedan. I fredags när jag och ungarna var inne på Netto och handlade inför helgen så kunde jag inte motstå att låta en större kaktus få följa med oss hem. Nu står den så fint på den vita byrån i en vit kruka och hade jag haft mera plats i mitt hem så hade jag säkert haft ännu flera kaktusar. 
 
Just nu är kaktusar och vita tulpaner mina absoluta favorit växter. Har ni några favorit växter?
 
 
/PUSS
 
 

36 comments / Add your comment below

  1. Så fint med kaktus, älskar dom har hittat en men den var så enormt dyr så jag får se om jag köper den framöver… tycker det är så fint att sätta som i grupp.. vi har inge Netto tycker de är många bloggar som hittar mycket där..
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.