Träning och en viktig fråga

 Byxor från hm // Tröja från jc // Boots från dinsko // Väska från by malene birger
 
 
 
 
 
Bilder från helgen 
 
 
God morgon bloggisen!
Igår struntade jag i gymmet och åkte hem och körde hemmaträning istället. Det var verkligen skönt att komma hem skapligt för en gångs skull och det bästa var att jag slapp trängas bland folk och ännu bättre slapp jag alla killar som klär av en med blickarna hela tiden. 
 
Vad tränade jag hemma då?
 Jag körde ett träningsprogram för hela kroppen via en app som är väldigt bra samt några egna övningar som jag har i huvudet. Det var jätte längesedan jag bloggade om träning och förr var jag duktigare på det, då jag bland annat delade med mig av mina bästa övningar.
 
Igår fick jag även en kommentar om hur jag har lyckats komma över barnens far så snabbt efter separationen?
Det tyckte jag var en väldigt bra fråga för jag är liksom inte ensam om att ha blivit dumpad och sviken i detta avlånga land. Jag ska fundera lite till på det innan jag skriver ett inlägg om det för självklart vill jag dela med mig om min resa från att ha mått skit till att må bra igen. 
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad fin du är i kläderna. Jag blev dumpad av min man.Men nu är det skönt att bo ensam med katterna.Hoppas att du får en skön dag. Idag blir det matlagning för hela slanten. kram.

  2. Snygg som alltid och jag bara ÄLSKAR väskan !!
    Är sjukt shoppingsugen ( det blir jag alltid när våren närmar sig ) men här är det "tyvärr" köpstopp fram till semestern.
    Men då ska jag ta igen shoppingen med råge 🙂

  3. Snygg outfit & det är väl i så fall bra att du kommit över honom, man måste få vara glad och så, han dumpade ju dig, lättare att komma över någon som svikit en kanske

  4. Snygg outfit & det är väl i så fall bra att du kommit över honom, man måste få vara glad och så, han dumpade ju dig, lättare att komma över någon som svikit en kanske

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.