Boyfriend

 
God morgon!
Här visar jag bilder på mina nya boyfriendjeans som jag nämnde om igår i ett inlägg som handlade om boyfriendjeans. 
 
 
 
Jag tog dem i en storlek större för att jag vill ha dem extra lösa och jag älskar dessa slitningar. Jeansen kommer ifrån h&m och jag kommer att använda dem flitigt till våren.
 
 
 
Helgen har annars varit lugn och skön. Jag och barnen har bakat, varit ute och gått, spelat sällskapsspel och utöver det har jag även städat, tvättat och fotat en hel del. Men efter att ungarna hade åkt till sin far blev det städning igen och sedan satt jag fastklistrad vid datorn resten av kvällen. Jo små pauser blev det då jag hade även annat att göra men det blev mest tid framför datorn eftersom jag har knappt suttit vid datorn på hela helgen. Pojkvännen ringde mig också igår kväll och det var så härligt att få höra hans röst. Herregud vad jag längtar tills det är fredag då han och jag ska träffas och umgås hela helgen!
 
Nu är jag strax framme på jobbet men vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Snyggt med boyfriensjeans, det har jag med ett par, hade ett par gravidjeans som var så med då jag var gravid, så sött ut med magen till dem =D

  2. Ååh vad tiden går snabbt när man tänker på jobbrelaterade saker =P… nu är jag återigen på mina 2veckor med kvällar!! Jaa jaaa det går snabbt och timmarna känns inte så långe som det kan göra när man jobbar dag(snabbare till nästa löning, alltid något *lol*) TREVLIG VECKA, kramen damen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.