Så sjukt söta!

God dag! 
Tiden bara rinner iväg och jag höll på att glömma bort att jag har en blogg! Nä då, det hade jag inte men på helgerna bloggar jag oftast bara två gånger per dag eftersom jag prioterar privatlivet då. 
 
 
Bildkälla: WeHeartit 
 
Men jag blev bara tvungen att dela med mig av dessa otroligt söta bilder på hundar eller valpar, och jag bara smälter när jag ser på dem. Först funderade jag på om den minsta hunden är på riktigt men det ser man att det är. Herregud vad söta de är men tyvärr har jag ingen möjlighet att ha en hund för det passar inte mitt liv då jag jobbar heltid och måste kunna resa bort då och då. Inte via jobbet men i mitt privatliv.
 
Om en liten stund ska jag iväg till tvättstugan då jag har bokat tid klockan tre men vi kanske ses igen lite senare igen!
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Underbara ❤
    Vi har hund & ja, det tar sjukt mycket tid. Men han är helt underbar & ger så mycket kärlek ❤
    Nu har vi honom på hunddagis 4 dagar i veckan så han får rasta av sig ordentligt & slipper vara själv på dagarna.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.