Funderingar inför förändringar

 
God morgon på er!
Det var riktigt skönt med sovmorgon idag och jag och barnen har myst i sängen en stund innan vi gick upp. Nu sitter jag och dricker kaffe medan jag bloggar lite och ungarna kollar på barnprogram.
 
 
 
Såhär ser det ut just nu i mitt vardagsrum och jag funderar på små förändringar som ska ske nu till våren. Mattan köpte jag billigt hos rusta för 199 kr när jag flyttade in i lägenheten och det är en sådan jobbig matta där allt smuts syns hela tiden. 
 
 
 
Därför är jag väldigt sugen på en ny matta och helst vill jag ha en enfärgad ryamatta i en mycket större storlek. Kuddfodralen i grå fuskpäls som matchar med plädarna funderar jag också på att byta ut samt prylarna som står på bordet. 
 
 
 
Jag ska storstäda idag och då ska jag även passa på att kolla i skåpen vad jag egentligen har för prylar som kan bytas ut.
 
Nu ska vi plocka fram lite frukost men vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS
 

33 comments / Add your comment below

 1. Tycker det är fint som du har det, men kanske en svart eller mörkgrå ryamatta då?, men har haft det och det suger verkligen åt sig enormt med smulor och damm, men snyggt är det =D

 2. Påbörjade min storstädning vid 6 idag =P…kunde inte sova längre och så var jag lite små stressad av allt som skulle hinna med idag också! Nu börjar det kännas bättre, mye kvar dock, så jag unnar mig en paus nu…
  TREVLIG DAG på dig snygging!

 3. Härliga färger i vardagsrummet i min stil, men det är ju kul med lite förändring. Till våren brukar man ju vilja få in lite nytt eller bara göra om lite. Mysigt med sovmorgon själv så planerade jag de men som vanligt när jag har chans till de så vaknar jag alltid tidigt.
  Önskar dig en fin lördag
  Kram

 4. Låter bra med förändringsplanerna, de blir säkert jättebra – även om jag nu tycker att du redan har det väldigt fint! 🙂
  Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.