Två outfits till en trenchcoat

 
 
Här har jag plockat ut två stycken olika outfits då den ena består av en blå, finstickad polotröja med trekvartslånga ärmar tillsammans med ett par svarta jeans med hög midja. Den andra består av en randig, finstickad klänning med ett par snygga strumpbyxor. Om det inte hade varit så kallt ute hade jag mer än gärna tagit på mig denna snygga beigea trenchcoat till dessa två outfits.
 
Hela dagen idag har jag gått och hoppats på att det var fredag för jag är så sjukt trött plus att jag har så mycket att göra hemma. Jag skulle verkligen behöva en extra dag ledig för inte behöva göra allt under hela helgen för även helgerna är ju alldeles för korta. Men nu är det bara en dag kvar och jag längtar och längtar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.