Jag lekte med bilder

 
Sist när jag städade i mitt badrum så kunde jag inte låta bli att knäppa några bilder på den här väskan från kollektionen “Versace for H&M”  där det sticker upp två stycken egendesignade mobilskal samt min favoritklocka från Olivia Burton.
 
 
 
 
 
 
Jag lekte lite med bilderna genom programmet Picasa och det är verkligen roligt att sådana program finns. Men helst skulle jag vilja ha Photoshop men jag ska avvakta tills jag har skaffat en ny dator för det känns liksom lite onödigt att installera programmet på min nuvarande dator.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det kan nog vara roligt att leka lite i picasa ibland tycker jag! 🙂 Jag skaffade photoshop för ett tag sedan, men största nyttan av det för mig är att jag nu fotar i raw-format, innan det tyckte jag att picasa räckte bra. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.