Funderingar till mitt hem

Nya sängkläder börjar liksom bli ett måste för mig och väldigt snart ska jag beställa lite nytt från jotex. Då ska jag klicka hem ett påslakan för dubbelsäng samt örngott i lyxig mjuk hotellsatin. Jag har redan dessa sängkläder i vitt och jag är så otroligt nöjd med dem att jag inte vill sova i något annat och den här gången får det bli ljusrosa färg.
 
Du hittar denna påslakan här <—
Även ungarna behöver nya sängkläder och serien Fjäril Vinga fastnade jag för när jag såg det fina mönstret samt färgerna. Då får ungarna en varsin färg och jag funderar även på en matchande hissgardin eftersom priset på allt från denna serie är otroligt bra.
 
Hissgardin finns här <—
Påslakanset finns här <—
 
 
 
 
 
 Till mitt vardagsrum är jag väldigt sugen på någon förändring och vill helst ha nya gardiner med färg och mönster. Jag har hittat ett par gardinlängder som går i blåa och gröna nyanser som skulle passa perfekt till mitt vardagsrum då det även skulle ge en lyft. Ett matchande kuddfodral och gärna några enfärgade som får matcha gardinernas olika nyanser.
 
Gardinlängd finns här <—
Kuddfodral mönster finns här <—
Kuddfodral turkos finns här <—
 Kuddfodral blå finns här <—
 
 
 
Jag är även sugen på att ha en hissgardin i samma mönster i ett annat fönster och priset på denna serie som heter Leaf är också väldigt bra.
 
Hissgardin finns här <— 
 
 
 
 
Men jag är inte helt 100% säker på om jag ska beställa gardinerna till vardagsrummet så därför ska jag fundera i ett par veckor till innan jag bestämmer mig.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.