Myskoftan och tidsbrist!

 
 
 
 
 
 Bilder från några lördagar sedan
 
 
God morgon bloggisen!
Det är inte ofta jag lyckas få bilder på mig tillsammans med barnen och på några av bilderna lyckades jag lura till mig lillgrabben. Här har jag på mig min favorit kofta från cubus som jag köpte förra året och den är så gosig och mysig.
 
Inatt blev det inte många timmars sömn eftersom hade jag trevligt besök igår kväll i ett par timmar. Efter att ungarna hade kommit i säng fick jag greja lite hemma innan det var dags för jobb vid datorn. Men när jag satte mig vid datorn ringde pojkvännen min och samtalet blev bara längre och längre då klockan rann iväg ännu mer. Allt jobb som jag hade att göra fick omprioriteras för annars hade jag varit uppe nästan hela natten och då hade jag varit ännu mera död idag. Nu menar jag inget illa för det var jättetrevligt med besök och jag blev jätteglad när pojkvännen ringde mig men ibland önskar jag verkligen att det skulle finnas mera tid på dygnet. 
 
Det är så himla mycket som jag vill hinna med hela tiden men ändå känns det som att jag ligger efter med allt.
Brukar ni också känna så?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Fin outfit! Jag känner också så just nu att jag ligger efter med mycket. Men min motivation har börjat komma tillbaks lite idag. Så förhoppningsvis får jag endel gjort idag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.