Mindre kläder!

 
God morgon mina fina och underbara!
Är jag ensam om att tycka att det är underbart att det är plusgrader ute och att snön smälter? Det började redan igår och det var så härligt att jag kunde ha på mig en tunnare jacka istället för tjocka vinterjackan och genast kände jag mig några kilo lättare :-D. 
 
 
 
Men eftersom det är fortfarande väldigt halt på vägarna vågar jag inte byta ut mina vinterskor än och ni vet ju vad som hände mig förra veckan haha!
 
 
 Jeans från åhlens // Skjorta från hm // Boots från dinsko // Väska från michael kors // Klocka från olivia burton // Bälte från moschino
 
Okej på bilderna har jag på mig andra skor men det hade jag bara tillfälligt eftersom det är så tråkigt att ha på sig klumpiga vinterskor på varje outfitbild. Kan det inte bli vår nu för jag längtar så efter att få bära mindre och lättare kläder. Ännu bättre blir det för barnen som slipper alla dessa kläder som ska på och av hela tiden då allt går mycket fortare.
 
Nu är jag strax framme på jobbet men vi ses lite senare då jag bjuder på en blogglista!
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh vad fin du är! Kör på tråkig outfit idag då jag jobbar nästan hela dagen & använder då inte mina egna kläder, utan arbetets kläder, så behövs inte snyggas upp hehe! 🙂
    Btw: jag älskar också att det är plusgrader ute <3
    Sv; jodå, min dag igår var hur underbar som helst! Åh tack ska du ha 😀 <3

  2. NÄÄ jag är inte mätt på kylan =P… vill njuta mer av den härliga bitande kylen med massa chokladdrycker där till! Att gå på isen och ta fina krispiga bilder på vinterlandskapet som kom till slut *saknar*
    Vårens intar vid MARS…
    Jag hoppas på att kylen kommer tbx i helgen iaf ^^… då är jag ledig också! Ha en TREVLIG DAG iaf, kramen damen <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.