Min barnvecka

 
 Jeans från åhléns // Tröja från lindex // Boots från dinsko // Väska från michael kors
 
 
God morgon alla glada!
 
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft då jag hade en jättemysig helg tillsammans med pojkvännen min och nu saknar jag honom redan. Därför har jag inte bloggat så mycket i helgen och igår efter att jag hade kommit hem kom mina barn till mig. Som jag skrev igår kväll är det min barnvecka och det är så underbart att ha barnen hos mig. Eftersom jag knappt har varit hemma sedan förra helgen börjar det bli dammigt hemma och jag har en känsla av att det kommer bli storstädning för min del i helgen som kommer. Väldigt tråkigt med tyvärr måste det göras! Jag skulle nästan behöva ta en veckas semester för att komma ikapp med allt som behöver göras men det går ju liksom inte :-D. 
 
 
Nu är det dags för jobb men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Har fått tittat runt lite då jag inte varit inne hos er andra, hinner inte mkt när man har jobb helg…fin outfit och visst lir det så att ibland hinner man inte blogga 🙂 man har ju ett liv utanför med 🙂 ha en fin vecka kram

 2. Härligt att höra att du haft det bra! 😀
  Mysigt att få hem barnen också! Allt stannar ju upp hemma när ingen är där, förutom dammet, det öser på som vanligt haha!
  Kram

 3. Hej snyggt =) vad skönt att du fick en fin helg och jag förstår att du saknar när det bara blir varannan helg, men samtidigt så uppskattar man tiden tillsammans när man väl träffas. Mysigt att få ha barnen hos dig igen =)
  Jag tycker om att städa, fast jag gör ju det jämt så det blir ju inte så mycket åt gången då..
  Hoppas du får en fin dag på jobbet
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.