Underbara helg!

God kväll bloggisen!
Då var det söndag kväll igen och i eftermiddags kom jag hem ifrån pojkvännen som jag har varit hos hela helgen. Vi har bara myst hela helgen och som vanligt har jag även legat på golvet och asgarvat åt hans skämt då mina magmuskler har fått jobba ordentligt.
 
 
En bild från mobilen tidigare idag.

 
Ikväll har mina barn kommit till mig eftersom det är min barnvecka och det är så underbart att ha dem hemma hos mig. Jag passade på att renbädda våra sängar innan dem kom till mig för det är verkligen underbart att få gå och lägga sig i rena sängkläder efter kvällsduschen.
 
 Jag ville bara kika in en snabbis för att lämna några rader men vi ses imorgon bitti igen då jag berättar lite mer!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. svar ; mops är en av mina favorit raser också 🙂 den rasen kommer faktiskt med i del 2.
    Låter som du haft en mysig helg och så mysigt att dina barn är hemma 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.