Fredagsmys med dessa sötnosar

 
Hur söta är inte dessa gosingar?
 
Herregud vad jag smälter när jag tittar på dem och just nu hade jag inte tvekat en sekund om jag fick chansen att gosa med någon av sötnosarna. Det hade varit en perfekt fredagkväll för mig men nu är jag hos pojkvännen min och vi har mycket att ta igen efter att inte ha setts på två hela veckor! Vi ska bland annat ha fredagsmys och
och äta lite gott men självklart återkommer jag med flera inlägg under helgen.
 
Ha en trevlig fredagkväll och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. men åh vilka sötnosar! man blir ju helt kär i dom! 😀
    sv; ja jag älskar verkligen nyxprodukter, tycker att dom är toppen! 🙂 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.