Äntligen fredag!

 
 
 
 Linne och jeans från hm // Kofta från odd molly // Boots från ellos // Väska från marc by marc Jacobs // Klocka från Olivia burton
 
 
 Tjoho mina kära läsare!
 
Visst är det skönt att det är fredag idag? Det tycker iallafall jag och idag efter jobbet ska jag åka direkt till pojkvännen min. Vi har inte setts på två veckor och herregud vad vi har toksaknat varandra så ikväll blir det massor av pusskalas :-D.
Eftersom vi bor så långt ifrån varandra kan vi bara träffas på helgerna och jag har mina barn hos mig varannan vecka och därför blir det varannan helg för oss. Jag vet att det är alldeles för sällan men eftersom det är såpas nytt för oss är det bara bra att ligga lite lågt i början. Självklart är det härligt att sakna varandra också!
 
Men nu ska jag se till att denna arbetsdag tar slut så att jag får träffa honom snart!
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vet hur det känns. Jag och min make bodde 40 mil ifrån varandra i ett år, och han befann sig i Norrlands inland dit det varken gick tåg eller flyg eller direktbuss. Sju timmar tog det att ta sig till varandra.

  2. Va fint älskar Odd Molly kläder, har en klänning där ifrån.. Förstår att ni saknar men det är ju mysigt när man får längta också.. nu får man ju gå på toa om man ska få en stund för sig själv 😉
    Hoppas du får en fin helg
    Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.