Ljuvliga vaser

Något som blir väldigt inne nu till våren är vaser i olika former och det ser man mängder av i varje inredningbutik. Det är redan väldigt inne just nu men nu till våren kommer man se mycket mer av det. Jag personligen tycker att det är väldigt snyggt med flera olika vaser tillsammans på samma ställe där jag gärna lägger i några gröna växter.
 
 
 
 
 
Hos ikea har jag hittat dessa fyra ljuvliga vaser som finns i grått och rosa men jag har hört att grönt och blått ska bli väldigt hett till våren. Det är tur för mig som redan har dessa färger i mitt hem men jag har väldigt länge varit sugen på ljusrosa färger på detaljerna. 
 
Jag ska fortsätta att kolla runt för inspiration för jag vill liksom inte förhasta mig i något som jag kanske ångrar mig senare. 
 
Ska ni göra några förändringar inför våren i era hem?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Älskar blått. Vilka snygga vaser. Har varit ledig idag.
    Nästa lördag går jag på 9 dagars semester. Hoppas att vädret blir varmare då. kram.

  2. vad roligt att du är med 🙂
    och tack för tipset här ovan, har länge letat efter en ljusrosa vas eftersom jag har det "temat" i köket 🙂 ska definitivt kolla in dessa vaser nästa gång jag åker till ikea 🙂

  3. På sätt och vis så kommer det blir lite små förändringar i mitt bo med =)… har några planerade kommande inköp! Ett av målet är att få till en lyxig hotell-känsla i badrummet bl.a…
    Häftiga vaser btw!! Kramen damen =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.