Jag vann första vinst!

 
För ett tag sedan deltog jag i en bloggtävling genom rabble där jag vann första vinst! Då vann jag löshår från rapunzel of sweden och jag blev så himla glad.
 
 
 
Självklart valde jag svart/brun färg och håret är helt underbart.
 
 
 
Det är verkligen roligt att vinna priser och i våras vann jag också första pris genom en rambatävling och den gången vann jag ett presentkort med 1000 kr på Nelly.com och gissa om hur glad jag blev då! Jag brukar aldrig annars ha tur med vinster och jag blir så glad att de tyckte att just mina inlägg var bäst bland de tävlande. Nu var det ett tag sedan jag var med i någon tävling och jag har annars varit väldigt dålig på att hinna delta i deras tävlingar.
 
Om ni inte minns tävlingsinlägget så hittar ni den här <—
 
Brukar ni också delta i rambatävlingar?
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. åh, vill också ha löshår från rapunzel… 😛
    sv.Ja, verkligen. 🙁 Önskar att de hade varit bättre men men….Nu är de köpa och använda så jag kan ju inte ångra mitt köp precis.

  2. Är det äkta hår också? 😀
    Vad roligt, grattis grattis! Och även kul med presentkortet på nelly.com. Den skulle inte sitta fint i min plånbok det! 😀
    Sv; kul att du gillade mitt inlägg! 🙂

  3. Grattis till dig! Hade också väldigt gärna velat vinna tävlingen men kollade ditt inlägg och det var mycket bättre än mitt! Du var en värdig vinnare hehe! Grattis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.