My style today!

Kollage: Malin Gramer

 

Solglasögon | Hatt | Väska | Jeans | Tröja | Jacka

 

Sponsrat inläggJag klär mig oftast i basfärger då jag föredrar mest svart och grått. I kollaget ser ni ett par grå jeans med en grå stickad tröja och till det är det liksom snyggt med en svart jacka i fuskpäls. För att göra looken mer glad får väskan gärna vara blå, en ljus hatt och ett par tuffa solglasögon.Länkar hittar ni under kollaget. /PUSS ♥

0 comments / Add your comment below

  1. Klär mig också mest i basfärger som svart och grått. Försöker köpa fler plagg med färger och mönster dock, för att variera mig lite 🙂

  2. Så fina saker 😀
    Svar; Är nöjd som stod upp för mig själv. Att Stallägaren i frågan sedan nu sitter & kommenterar Anonyma kommentarer på min blogg om att jag minsann inte alls kan tycka som jag gör… Det är skrämmande på riktigt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.