superstretchiga byxor

 
 
 
 
 Byxor från hm // Tröja från indiska // Boots från ellos
 
 
Det ser nästan ut som att jag har på mig lårhöga stövlar men detta är ett par byxor som har läderimitation längst benen. Byxorna kommer ifrån hm och just nu är det rea på dem såg jag på deras hemsida. Jag kan verkligen rekommendera dessa byxor för att förutom att dem är supersnygga är de otroligt bekväma också eftersom de är superstretchiga.
 
Jeansen finns här <—
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Sv; Jaa det va jättekul! De behöver modeller hela tiden så det är bara att skicka en bild och namn till make up institute så hör de av sig om de behöver dig! Då har du chansen att lära dig du sminkar dig på bästa sätt. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.