Dagens önskeoutfit!

 
 
 
Dagens önskeoutfit består av en grå stickad polotröja med ett par blå jeans med hög midja. Jag piffar gärna upp denna enkla outfit med ett par boots som har platå med traktorsulor. En bomberjacka i en längre modell bär jag helst öppen och jag gillar denna kombination då looken är både sportigt och enkelt medan skorna gör denna outfit sådär extra tuff.
 
Nu är det redan tisdag kväll och imorgon efter jobbet ska jag göra några ärenden på stan och då kommer jag hem ganska sent. Vilken tur att jag har färdig mat hemma så det är bara att värma upp direkt när jag kommer hem. Att vara vrålhungrig när man lagar mat är inte så roligt och ännu mindre roligt när klockan är mycket. 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.