Solstrålar

 
God kväll!
Idag efter jobbet fick det bli gymmet och där har jag inte varit på evigheter. Då får jag se om jag kommer att ha träningvärk imorgon?
 
 
 
Kolla vad läcker bilden blev med solstrålarna! 
 
Annars har jag fullt upp den här veckan då jag har saker att göra varje dag efter jobbet. Tyvärr hinner jag bara träna en gång denna vecka för på torsdag måste jag vara hemma skapligt för då ska jag packa. På fredag direkt efter jobbet ska jag åka till min pojkvän och herregud vad jag saknar honom. Nu ska jag skriva något gulligt till honom men vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Oh mysigt att ni ses snart, förstår att du längtar, bor ni långt från varandra? Vart jättefint med solstrålarna =D, sådan ljusstake har mamma köpt åt mig som jag får då vi åker dit nästa gång

  2. Åh så snygga grejer!! Vill också träna mer men det är inte riktigt min grej! 😉
    sv: Ja det är alltid roligt med lite nya fräscha grejer!
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.