Löshår

 
God kväll mina raringar!
 
Ikväll fick jag för mig att klippa mitt löshår och eftersom det är svårt att göra det på sig själv så fick min dotter ha på sig håret medan jag klippte det.
Det är äkta löshår Clip-on i 100% Remy ifall ni undrar? 
 
 
Håret blev riktigt snyggt i hennes ljusa hår.
 
 
 
 
 
 
Här är det mamma upp i dagen :-D.
 
Jag hoppas verkligen att hon inte kommer färga sitt hår i framtiden någonsin för jag älskar verkligen hennes hårfärg. Men det roliga med löshår är att man kan testa och se vad man trivs/passar i. Jag kan tillägga att det här har inte fått henne att vilja färga håret utan hon tyckte bara det var roligt att få prova på lite.
 
Vill du också hitta löshår så kan jag tipsa om hairextensionsgudien som har väldigt bra priser och bra kvalitet.
 
Nu ska jag försöka att få ungarna i säng men vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
/PUSS
 
 
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så där hade jag en period… ljust där uppe och mörkt under =)… sen hade jag rött på det ljusa och nrä det hade blivit så där tråkigt så blev det mörklila ett tag! Den färgen är väldigt fin som dottern ha och den blir lätt förstörd om man tyvärr sen färgar det =/…så man kan alltid hoppas på att hon själv är nöjd med den så läneg som det går! TREVLIG HELG iaf, kramen damen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.