Knitted turtleneck dress

 
 
 
 
 
 
 
 Stickad poloklänning från gina tricot // Strumpbyxor från åhlens // Lårhöga stövlar från nly shoes
 
God morgon bloggisen!
 
Hur mår ni idag denna iskalla fredag? Själv hade jag frusit ihjäl om jag hade gått ut i endast tunna strumpbyxor som jag har på bilderna. Det fick istället bli stumpbyxor under ett par tjocka byxor, vinterskor och min varmaste vinterjacka såklart. Men eftersom det kändes lite tråkigt att fotografera en outfit som består av så mycket kläder att jag inte syns så därför bjuder jag på en önskeoutfit som jag hellre hade klätt mig i om vädret hade tillåtit det.
 
Strax är jag framme på jobbet men jag längtar redan hem eftersom jag vill ha helg nu! Men vi ses lite senare alla mina goa och glada.
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Åh vad fin du är! <3
  Förstår att du inte hade på dig detta idag, i detta iskalla väder. Men hoppas att du kan ha på dig det till helgen då! 🙂
  Sv; ja, det är alltid härligt med myskvällar! :))

 2. Snyggt! Ja nu är det verkligen inte varmt ute haha. En annan vägrar gå ut idag, blir mys framför tvn tills sambon kommer hem från jobbet 🙂 Kram

 3. ja det är nog det bästa som finns att få gå hem lite tidigare, man känner att man helt plötsligt hinner med mycket mer än tidigare haha :d

 4. ja det är nog det bästa som finns att få gå hem lite tidigare, man känner att man helt plötsligt hinner med mycket mer än tidigare haha :d

 5. Jättefint och jag älskar stövlarna =) ja tänk om man fick få i lite lättare kläder. Men vi får hoppas att våren kommer snart. För de är för mysigt att få gå i ett par stövlar och en stickad tröja och inte se ut som en rullade boll av alla kläder man får ha nu. 😉
  Hoppas du får en bra dag på jobbet.
  Kram

 6. Jättefint och jag älskar stövlarna =) ja tänk om man fick få i lite lättare kläder. Men vi får hoppas att våren kommer snart. För de är för mysigt att få gå i ett par stövlar och en stickad tröja och inte se ut som en rullade boll av alla kläder man får ha nu. 😉
  Hoppas du får en bra dag på jobbet.
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.