En glittrande växt

På annandag jul hade stortjejen en kompis hos oss och de fick låna mitt bankkort för att handla några saker som jag behövde hem och självklart lite gott. När de kom tillbaka sa de att det fanns en överraskning till mig och det var denna silverglittriga växt som de hade bland annat med sig från affären.
 
 
 
 
 Visst är den fin? Synd bara att det var så mörkt ute när jag tog dessa bilder för bilderna ser nästan svart/vita ut tycker jag.
 
Förresten en fråga till er?
Hur mycket kostar det att ladda ner Photoshop eller finns det även att ladda ner programmet gratis? Eller ska man köpa Photoshop på skiva istället? Oj nu blev det tre frågor istället för en men jag är väldigt tacksam för era svar!
 
 
/PUSS
 
 

31 comments / Add your comment below

 1. Så fin växt 🙂
  Det beror på hur avancerat program du vill ha, jag använder Picasa, det är gratis och bara att ladda ner, men inte alls lika avancerat som Photoshop

 2. Åh gud vilken vacker växt! Photoshop kan man ladda ner gratis men det är olagligt så det ä nog inte så smart haha 😉
  Men köpa det är ju såklart bäst, kanske på skiva i så fall?
  sv: Tack fina, det var supergott verkligen!
  Kram

 3. Så fin blomma! Bogge har en likadan på sitt rum som jag köpt, men den har själlysande färg på sig och är så cool om natten 😀 Trevlig helg!

 4. Va fin den var =) jag fick när jag fyllde år lightroom heter de och jag är nöjd över de.. tror de ligger på 1200 kr sen finns de dyrare också, men de är väl lite vad man vill ha för något.
  Önskar dig en trevlig fredag
  Kram

 5. Den var jätte fin vad gulligt av dom 😀 Jag använder mig av dessa sidor för att fixa mina bilder 🙂 pixlr.com/express/ & befunky.com & picmonkey.com

 6. Det är inte lagligt att ladda ner Photoshop gratis. Smartast är att köpa paketet från butik så har du det jämt även om datorn kraschar. Eller nej, smartast är att ladda ner det från pirate bay, men om man vill vara laglig så… 😉

 7. Precis som många skrivit går Photoshop endast att få gratis om man laddar ner det olagligt. Om du inte vill köpa det på skiva går det alltid att köpa en prenumeration som går att avbryta när som 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.