Dress

 
 
Jag tycker att det är så himla snyggt med långa, randiga klänningar som går ner mot vaderna och till våren vill jag matcha en sådan klänning med ett par vita sneakers. Tyvärr är den här klänningen inte budgetvänlig men dock den snyggaste som jag har sett hittills. Men det är bara att vänta och se för till våren kommer det säkert in mängder av klänningar som liknar denna från budgetkedjorna. Eller med lite tur kanske det hinner bli rea på den här klänningen till sommaren? Det är som sagt bara att vänta och se men annars hittar ni länken här ovanför direkt till klänningen om ni är intresserade?
 
Just nu steker jag pannkakor för fulla muggar och jag hoppas att det även blir över så att vi kan äta pannkakor till frukost imorgon bitti. Äsch annars är det ju liksom bara att steka flera om pannkakorna går åt :-D.
 
Men vi ses lite senare mina älsklingar och jag önskar er en fortsatt trevlig fredagkväll!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.