Behöver semester!

God morgon på er denna torsdag morgon!
 
Herregud vad jag är trött och det känns verkligen att veckan börjar närma sig sitt slut. Efter alla dessa korta arbetsveckor som vi har haft med julledigheter och övriga röda dagar har verkligen gjort mig bortskämd. Men egentligen hade jag behövt tagit semester för att vara mer långledig eftersom det känns att kroppen skulle behöva vila upp sig ordentligt. 
 
 
 Bilder från i höstas
 
 
Men jag får suga på karamellen ett tag till om jag ska ta någon extra ledig dag framåt våren? 25 semesterdagar om året räcker tyvärr inte så långt och jag blir så avis på alla 40 plussare som får 31 semesterdagar om året. Jag tror att det är 31 dagar eller rätta mig om jag har fel? 
 
Igår när jag och ungarna kom hem från fritids gick vi direkt bort till Netto för att handla och där hittade jag även något som jag har velat haft jätte länge! 
 
Jag återkommer med bilder på det och vi ses lite senare alla glada!
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hej ..jag har 32 dagar sen har sparade sen innan 10 dag så 42 🙂 skall resa 2 gånger i år o nån kort övernattning så bra att ha extra 🙂 skönt med semester 🙂 hoppas du får en fin dag o snygg outfit kram

  2. Men blir ju lätt så då man varit mycket ledig som vid jul att man nästan varit för mycket ledig och då vilar man inte upp sig riktigt, man vilar mera upp sig då man har en semestervecka t ex, då tar man det mera på allvar, svårt att förklara låter kanske luddigt

  3. så fin du är 🙂 jag själv känner mig seg efter julledighet och nu en veckas sjukskrivning. jobbade bara 4 dagar förra veckan så blir lite segt att gå tillbaka till jobbet på måndag 😛 kram

  4. jag tycker det är skönt att allt är igång igen men tror det beror på att jag har svårt med ledighet ibland
    sv: ja det är väldigt kul 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.