New in!

 
 Att matcha läpparna med naglarna är riktigt läckert enligt mig. Jag älskar verkligen den här färgen och dessa produkter kommer att bli mina favoriter nu till våren.
 
 
 
 
 Färgen är ljuslila med en blandning av lite rosa men det syns inte riktigt på bilderna märkte jag. På bilderna tycker jag att färgen ser endast rosa ut men jag får försöka ta om bilderna en annan dag i dagsljuset. Hoppas att det blir en solig helg nu till helgen som kommer för det är då bilderna blir som allra bäst och då får jag även se om jag hinner måla naglarna i någon grym färg. 
 
 
/PUSS
 

30 comments / Add your comment below

  1. Ja, det är härligt då man kan matcha lite fint. Färgen på läppstiftet (därav på nagellacket också då) var super fint! Är den från kicks eller? 🙂
    Sv; tackar! Det kan du om du har en tillräckligt stor vilja. Själv trodde jag inte på mig själv, men visades sig att det var dumt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.