Söndagsbestyr

Hej på er denna söndag kväll!
För ett par timmar sedan kom jag hem från killen min och vi har verkligen haft en supermysig helg tillsammans. Synd bara att helgerna går så snabbt och nu kommer vi inte ses på två veckor eftersom vi bara kan träffas under mina barnfria helger.
 
 
 En bild från förra helgen
 
 
Nu är jag som sagt hemma och mina barn har kommit till mig då vi ska ha en underbar vecka tillsammans. Jag har packat upp, lagat mat, vi har ätit och nu blir det duschen innan vi ska mysa tillsammans innan det är dags för läggdags.
 
Men det känns mindre roligt när jag vet att denna arbetsvecka består av hela fem arbetsdagar då det har varit väldigt bortskämt med alla dessa röda dagar. Ungarna börjar i skolan igen då det innebär även läxor för dem på nytt. Det känns som att denna vecka kommer gå förbi som en raket ändå och innan jag har hunnit blinka så är det helg igen.
 
Nu ska vi njuta av de sista timmarna denna underbara söndagkväll men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

23 comments / Add your comment below

  1. Vad fin du är och vilken snygg jacka =) va trevligt att ni fick en fin helg tillsammans. Jo nu börjar rutinerna igen min kom i fredags så nu är de skola i morgon och så ska man ju komma ihåg allt som ska med igen till skolan…
    Önskar dig en fin vecka med dina barn.
    Kram

  2. Men har du träffat ngn ny det har jag missat:) så kul för dig.ja nästa v kommer nog fort ändå ,har lite ångest över att julen är slut nu kramar

  3. Inom en tid så kommer det bli oftare med dig och den nya =)… när tiden är inne att låta barnen OCH han blir din vardag, om du förstår! Skynda långsamt iaf så ordnar det sig alltid, kramen damen!

  4. Vad kul att du träffar någon 🙂 tråkigt dock att ni inte kommer ses på ett tag…
    Ha en fin vecka nu så hoppas vi absolut på att veckan SPRINGER förbi 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.