Fyra år

God morgon denna underbara lördag!
 
När jag gick igenom mina bilder som jag har på min Facebook hittade jag en bild på mig och lillgrabben där vi är båda fyra år på bilderna. 
 
 
 
 
Jag personligen tycker att vi är väldigt lika varandra som små och jag är så glad att jag har sparat dessa bilder. Ni ser även vilken hårfärg som är mitt originala då mitt hår är mycket ljusare än vad jag har nu. Nu har jag varit mörkhårig i sju år tror jag och det är den färgen som jag trivs bäst i och är mest jag.
Annars har jag haft alla möjliga hårfärger genom åren men nu skulle jag aldrig få för mig att byta för jag vet att jag skulle ångra mig. 
 
Nu ska vi försöka starta den här dagen men vi ses lite senare mina fina!
 
 
 /PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Igår kväll så kollade jag mina gamla bilder när jag var ljushårig ^^… strålande tider härliga tider det!! Jag själv är ju svarthårig och är sååå glad att jag är det, skulle vart avis på alla mörka skönheter som har det naturligt isf *S* Jag = svart svart å åter svart <3 Ha en super dag idag, vackra du =)…kramen damen!

  2. Oj va ni är lika !
    Här är det C och Viggos som är som kopior av varandra när man kollar på gamla kort 🙂
    Den gode dinosaurien var super mysig, så jag tycker absolut att ni ska gå och se den !
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.