Då åker jag!

Hej på er!
För en halvtimme sedan stämplade jag ut från jobbet och nu sitter jag på bussen på väg mot Lindesberg. Ja ni ser min enorma packning som jag blev tvungen att ta en bild på i omklädningsrummet innan jag for iväg mot bussen.
 
 
 
 
Ni som har läst mina senaste inlägg har väl inte missat att jag har träffat någon?
 
Det är till honom jag är på väg till nu och dit brukar jag åka när jag har mina barnfria helger. Okej vi ses inte så ofta men vi har kontakt varje dag och det är liksom bara härligt att sakna varandra. Nu låter det som att vi har varit ett par i en evighet men det har vi inte utan vi lärde känna varandra för flera år sedan i andra sammanhang som jag ska skriva lite djupare om en annan dag. På den tiden var det inom vänskapsfronten kan jag avslöja för er eftersom ni inte får tro att jag har varit otrogen mot barnens far för jag är inte en sådan person.
 
Men jag lovar att återkomma med mera information och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
  /PUSS
 
 

36 comments / Add your comment below

  1. Man blir ju bara såå glad för din skull =D… ALL LYCKA till dig!! Vänskap kan skapa vidare till djupare känslor, inget konstigt med det å det med rätta…
    TREVLIG (som jag minsant allt kan tänka mig, mohahaha) HELG på´re 😉

  2. vad glad jag blir att få läsa att du har träffat nån som får dig att må bra igen 😀 det är du värd tjejen!
    sv; det tycker jag absolut att du ska göra. kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.