Stylish dress

 
 
Eftersom jag föredrar enkelt och klassiskt föll jag pladask för denna ljuva klänning som finns i lila eller grå färg hos nelly.com.
 
Jag skulle matcha klänningen antingen med ett par grymma klackar eller ett par bekväma sneakers beroende på dagshumöret och självklart en drös härliga accessoarer. Eller varför inte klassiska stilrena smycken som ändå gör det där lilla extra! Det mesta passar till denna underbara klänning och det finns en länk direkt till klänningen under kollaget.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så fina! 🙂
    Sv: Jag vet inte om du har de möjligheterna med din blogg. Men på nouw kan man göra det genom att klicka på bilden man lagt in i inlägget (innan man sänder iväg det), då kommer det upp massa olika verktyg bland annat "runda hörn" och det är bara att trycka på den. Hoppas min text kan hjälpa, jag kan vara dålig på att formulera mig ibland, haha.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.