En oväntad vänskap

Om filmen
Den franska megasuccén som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier. En oväntad vänskap är en underbar komedi om vänskap, tillit och nya möjligheter. 
Det är den sanna historien om två män som på ytan inte har något gemensamt.
Mångmiljonären Philippe är förlamad från halsen och ner efter en skärmflygningsolycka och måste leva resten av sitt liv i rullstol. Han bor i lyxiga omgivningar i Paris och ska anställa en ny assistent. Den enda som sticker ut bland de sökande är Driss, som bara söker jobbet eftersom han måste visa att han är aktivt arbetssökande. Det här är början på en oväntad vänskap baserad på ärlighet och humor mellan två individer.

Detta är årets må-bra-film, den bygger på en otrolig men sann historia. Filmen har blivit ett internationellt fenomen och är den mest inkomstbringande icke-engelskspråkiga film någonsin. Filmen har också valts ut till Frankrikes Oscar®-bidrag.

 
 
 
 
Om ni inte har sett den här filmen så måste ni bara göra det!
 
Jag älskar verklighetsbaserade filmer och den här filmen kan jag se hur många gånger som helst utan att tröttna. Förutom att filmen är bra och rolig så är den otroligt fin också och här ovanför ser ni några bilder direkt ur filmen.
 
 
 
Här är en bild på de originala personerna som filmen handlar om.
 
 
/PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Sååå jättebra film, tar udden av många fördomar som finns. Jag menar vem skulle kunna tro att handikappade har humor och röker majja! (jag visste det innan jag såg filmen men för många är den lärorikt) 🙂

  2. Oh, har länge velat se den men det tar liksom alltid emot att välja en icke engelsktalande film. Som om det skulle göra någon skillnad egentligen… men sån är jag, haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.