Min unika sax

 
När jag var förbi lagerhaus för ett par veckor sedan för att köpa presentpapper och tillbehör så fick även den här saxen följa med mig hem. Jag har spanat in den på hemsidan ett bra tag nu och därför blev jag tvungen att slå till den här gången.
 
 
 
Just nu hänger den så fint i mitt kök som en fin inredningsdetalj. Jag vet inte varför men jag gillar verkligen designen och det är nog därför jag fastnade för just den här :-D. 
 
Mina nya idéer inom inredning dyker hela tiden upp i mitt huvud och igår fick jag ett ryck då det blev en förändring i mitt hem. Återkommer med bilder och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Dessa saxar är så fina, gick länge och spanade efter en på diverse loppisar innan jag för typ två år sedan upptäckte att de såldes på Lagerhaus, haha! Köpte den i alla fall direkt och är så himla nöjd 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.