Från nyårsafton med en hemlig nyhet!

 
Hej på er alla glada!
 
Det känns som det var evighet sedan jag bloggade eftersom jag har haft tidsinställda inlägg i hela fyra dagar. Jag har varit bortrest då jag behövde vara social istället för att sitta med bloggen som jag annars är van vid att göra regelbundet. 
 
Idag har jag kommit hem och det finns en hel del dåliga bilder i kameran som jag måste gå igenom innan det går att visa upp dem. Därför visar jag en liten skymt av min klänning som jag hade på mig på nyårsafton som togs med mobilkameran. Jag vet att bilden är jätte dålig men jag lovar att återkomma med bättre bilder så fort kameran är rensad. 
 
 
Annars då?
 
Jo som ni har sett i ett tidigare inlägg från min årsresumé 2015 då jag svarade på frågan angående de bästa nya människorna jag har träffat? “Inlägget finns här“. Då svarade jag att det finns en person! Då menade jag en väldigt speciell person som jag tycker väldigt mycket om och det är bland annat denna person jag firade nyår med. Ja ni läste rätt! Jag har träffat någon.
 
Nu är det ett nytt år med nya utmaningar och möjligheter! Jag har lärt mig väldigt mycket av allt dåligt som har hänt mig år 2015 som ni även har läst här på bloggen. Från och med nu ska det bli ändring på det och om man tänker så här!
Nu ska jag klättra upp för en stege istället för att ramla ner för den som jag har gjort under den senaste tiden och mer kommer jag att avlöja här framöver.
 
Just nu är jag otroligt trött efter att ha storstädat hela lägenheten när jag kom hem istället för att vila på soffan framför tv:n. Packat upp har jag även gjort, ätit mat och nu blir det duschen för min del. Efter det ska jag bara ligga i sängen och läsa alla underbara bloggar som jag saknat att läsa!
 
Vi ses imorgon alla underbara och jag lovar att återkomma med det som jag avslöjade tidigare i inlägget!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Vad härligt att du har träffat någon. Önskar dig all lycka med det.
  jag känner lite som du där faktiskt. Dags att klättra upp för stegen och ge sig fan på att komma upp istället för att ramla ner om och om igen.

 2. Vad härligt att du har träffat någon. Önskar dig all lycka med det.
  jag känner lite som du där faktiskt. Dags att klättra upp för stegen och ge sig fan på att komma upp istället för att ramla ner om och om igen.

 3. Oh vad spännande! Grattis, vad roligt att du träffat någon!! 😀 Kommer att bli ett bra 2016 då får man hoppas! 🙂
  Sv: Jo, det är lite tråkigt, men får hoppas att det bara är förkylningen som fortfarande sitter i.
  Kram

 4. Oh vad spännande! Grattis, vad roligt att du träffat någon!! 😀 Kommer att bli ett bra 2016 då får man hoppas! 🙂
  Sv: Jo, det är lite tråkigt, men får hoppas att det bara är förkylningen som fortfarande sitter i.
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.