Roligt med smink

 
Det är verkligen roligt med smink och framför allt att experimentera med olika stilar och färger. Oftast till fest eller högtider föredrar jag att sminka mig ungefär som tjejen på bilden här nedanför. 
 
 
 
Personligen gillar jag att experimentera med ögonskuggor på helgerna då jag har lite mer tid på mig. Men något som jag aldrig använder som jag tycker är otroligt snyggt är flytande eyeliner.
 
 
 
Här är några exempel på snygga sminkningar med eyeliner och ögonskuggor.
 
 
 
Bildkälla: Alla bilder är lånade ifrån WeHeartit.
 
Det finns även väldigt mycket bra tips att hitta på nätet om hur man lägger den perfekta ögonskuggan ifall man behöver hjälp. Här ovanför ser ni några exempel som jag har hittat där man ser tydligt hur skuggorna ska målas och det är något som jag behöver jobba mer på.
 
Den dagen jag lyckas måla riktigt snyggt så lovar jag att visa bilder på resultatet!
 
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. älskar smink! är snart utbildad makeup artist så brinner verkligen för smink haha 😀 Det är så kul och man kan verkligen göra så mycket!

  2. Så kul med smink och ögonskuggor tyvärr har jag blivit så kass på måla med olika färger o allt men måste våga öva mer ☺️???stor kram o gott nytt 2016 till er

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.