Coming soon

 
 
Jag har inte spanat så mycket på kläder den senaste tiden men när jag kikade hos Lindex hittade jag två jättefina stickade tröjor med ränder. De har inte landat i butikerna än men finns att spana in på hemsidan och länkar finns under kollaget.
 
Efter att jag spanade lite till hos Lindex.com hittade jag även två perfekta basjeans som skulle passa perfekt till dessa tröjor. Ett par mörkblå med utsvängda ben och ett par svarta jeans med hög midja.
 
Nu blir det bara mer och mer tjat om vårens trender och det känns liksom som vintern precis har börjat nu när snön äntligen är här. Men det är alltid lika härligt att ha något roligt att se fram emot!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.