Inför nyårsafton

 

Wonder Nail Wide Brush / Perfect Moisture Lipstick / Gel Nail Lacquer / Perfect Matt Lipstick / Ashiana Chain Drop Earrings – Gold / Love Rocks Waterfall Drop Earrings – Silver / Lana Wallet Clutch / Wht Swirl Emb Case / Eva Party Shoe / Gospel / My Way DressOm man inte är så mycket för glitter och glamour till nyårsafton så funkar alltid den lilla svarta utmärkt då accessoarerna får göra jobbet. Här har jag gjort ett kollage för lite inspiration och den där klänningen är så himla snygg tycker jag. Vad föredrar ni till nyår?  /PUSS ♥

0 comments / Add your comment below

  1. Så snyggt! Föredrar klänning med i år kör jag nog på jeans.. Tråkigt men känns mest bekvämt i år då man lagt på sig ett och annat kilo. 🙂

  2. Bra att göra en sådan kollage inför nyår! Hoppas det hjälper någon, men lite sent att beställa nu :/
    Sv; ja, det var jätte underbart att få ta sovmorgon. Det har varit en toppen dag idag! Hoppas att din dag idag också har varit bra 🙂

  3. sv: Det är en ganska vanlig sjukdom. Det är nog många peruker du stöter på på stan – 150.000 svenskar har sjukdomen.
    Åh, tjusigt! I år kör jag den lilla svarta 🙂

  4. Fint! 🙂 Egentligen föredrar jag nog något med lite glitter på men passar inte i glitter, kör på samma jag hade på julafton, en svart enkel klänning men med lite "diamanter" i kragen ifrån veromoda. 🙂

  5. Jag tycker om svart klänning med silver eller guld detaljer. Men senså tycker jag oxå jätte mycket om glittriga klänninga så det beror lite på haha vad jag har lust med. Detdär collaget du gjorde var super snyggt!:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.