Beslutsångest!

God morgon!
 
Är jag ensam om att tycka att det är härligt att julen är över? Helst hade jag velat plocka bort julgranen redan igår men det ska jag lugna mig med för ungarnas skull. Men nu är det bara tre arbetsdagar denna vecka för snart blir det långledigt igen och det ser jag verkligen fram emot. Jag har även gjort en årsresumé som dyker upp idag efter lunch.
 
 
Som de flesta har märkt har jag bytt ut min header men igår när jag kikade igenom mina bilder så upptäckte jag att dessa tre bilder blev mycket bättre än den jag valde. Jag funderar på att byta ut till nummer 1 eller 2 eller vad tycker ni?
 
Beslutsångest har jag men det vore roligt att få höra om vad ni tycker?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tycker bilderna påminner om varandra så det blir fint vilket som
    jag har också tröttnat lite, men vi kommer ha kvar ett litet tag till, tomtar har jag tagit bort de flesta

  2. Du är inte ensam, känner nämligen samma sak och tänkte plocka bort julgranen i veckan. Bild nr 2 skulle jag valt mellan alla dom tre. ^^

  3. tycker alla är fina tar den som du gillar bäst.
    sv ja det är den verkligen fundera på att köpa boxen istället för att kolla på dreamfilm då det tar så pass mycket internet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.