Dan före dan före dopparedan!

 
 
 
 
God morgon mina solstrålar!
 
Nu är jag på väg till jobbet för att göra mitt sista pass innan julafton. Det hade varit mycket bättre att få vara ledig idag men jag vill spara semesterdagar till nästa år istället. När jag kommer hem ska jag först handla på hemvägen så slipper jag göra det under juldagarna. Det får bli tacos på juldagen när ungarna kommer till mig för då lär vi vara skittrötta på allt som heter julmat. 
 
Nu ska jag se till att den här arbetsdagen tar slut för nu vill jag hem och slå in alla paket. Men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad snygg outfit! 😀 Önskar jag också kunde vara snygg på arbetet haha! Hoppas du får en helt okej sista dag innan ledighet iallafall 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.