Veckans planer!

 
 
God morgon alla glada!
 
 
 

 

Då är det bara två dagar kvar till julafton och idag efter jobbet ska jag göra mina sista ärenden på stan. Det blir en sväng förbi lagerhaus där jag ska köpa presentpapper och lite annat och en sväng förbi BR leksaker där jag ska köpa de sista julklapparna. 
 
 
 
 

På onsdag ska jag slå in alla paket och i år ska jag verkligen anstänga mig för jag är sämst på att slå in paket. Det kommer bli så roligt på fredag när barnen kommer till mig för att öppna sina julklappar.

 
 
 

 

Den här veckan hinner jag inte med någon träning efter jobbet och det kommer jag förmodligen inte hinna med heller nästa vecka. Jag får försöka att promenera så mycket som möjligt istället så att det blir någon typ av träning istället.
 
 
 
Nu är det dags för jobb men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag har jobba ti presentaffär så vi var tvugna att lära oss slå in snygga paket, kan visa lite tips nån gång, men tror nog att du får till dem finfint, =D, barn ser ju oftast pappret mera än inslagningen
    Fint du ser ut att bo =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.