Julklappstips!

 

Ljusstake PYRAMID guld / Macaron 312g / Blockljus guldlack / Blockljus glitter / Blockljus kopparlack / Karottunderlägg JEWEL stor / Karottunderlägg JEWEL liten / Oscar de La Renta Extraordinary EdP – 90 ml / Miu Miu EdP – 50 ml / Säker Stil / Modern Quilt, Cushion Cover / Modern Quilt, Cushion CoverJag har varit dålig på att tipsa om julklappar i år men nu har jag plockat ihop några godbitar som jag hade blivit glad över att få i julklapp. Snygga kuddfodral till soffan, grytunderlägg i lyxig design, ljusstakar, doftljus och snygga blockljus är liksom aldrig fel. Parfymer går alltid hem och varför inte en bra bok? Länkar finns under kollaget om ni är intresserade av något./PUSS♥

0 comments / Add your comment below

  1. det lät ju super smart tycker jag 😀
    ja jag försöker alltid gå till jobbet och hem eftersom jag sitter still så otroligt mycket haha 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.