Sexy

Bildkälla: hm.com
 
Jag är helt galen i sexiga underkläder och h&m har fått in en hel del sexigt på senaste tiden. Här ovanför ser ni mina fyra favoriter från h&m och som ni märker föredrar jag svart färg. Visst kan det liksom vara roligt med en annan färg ibland men oftast blir det svart i slutändan.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. heej jag är med i miss world, och skulle verkligen bli oerhört lycklig om du gick in och röstade på mig här; http://www.missuniverse-sweden.com/Miss-Universe-Rating/1132/Shahrzad_Garoosi , allt du behöver göra är att trycka på den femte bukalen, den närmast åt höger, under texten för att rösta. DEtta tar endast två sekunder av din sekund,och det skulle ge mig stor lycka och tacksamhet. hoppas verkligen du röstar. ha det bra, gillar inlägget btw.

  2. Svart är såå snyggt ;P…med spets kan det knappast blir annat än bästtre än BÄST! Men H&M har tyvärr inte i min storlek så det blir dessa dyra BH:ar från specialbutiker för min del… Finns mye snyggt som jag bara får suckta på i dessa butiker!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.