Julgranen

 
Igår åkte julgranen fram och ungarna fick den stora äran att pynta den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är roligt när granen får saker som barnen har gjort men i år blev det inte så många. Jag gillar även att granen är vit då vi får fantisera att granen är täckt av snö. 
 
Idag har lillgrabben legat i sängen hela dagen och han har även spytt en gång. Men nu har han druckit både mjölk, resorb och nyponsoppa utan att det har kommit upp något så vi får hålla tummarna att det inte är magsjuka. Det vore ju så typiskt om det blev magsjuka över jul och förra året hade vi det över nyår. Barnens far ville inte hämta dem idag ifall det är magsjuka så de får stanna en natt till hos mig. Imorgon får jag vabba för säkerhets skull men barnens far ska hämta dem imorgon kväll.
 
Jag har liksom massor att fixa med innan julafton och eftersom en dag försvinner för mig imorgon känner jag mig extra stressad. På tisdag efter jobbet ska jag på stan för de sista ärenden då jag har några julklappar kvar att köpa samt presentpapper, etiketter med mera. 
 
Nu ska vi proppa i oss lite kvällsmat men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Grannen blev jätte fin och hoppas barnen inte åkt på magsjuka och att du ändå kommer hinna med det du ska hinna med innan julafton 🙂

  2. Det är så mysigt med julgran! Hoppas han kryar på sig, kommer ihåg en julafton då jag hade maginfluensa, ser ut som ett spöke på alla bilderna! haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.